Vi går vinteren lyst i møte!

Høsten 2013 vil bli husket av anleggsgartnere på Sørlandet som den beste på mange år. Tørt vær, og temperaturer stabilt over nullpunktet frem til desember må sies å være enhver anleggsgartners drøm! Nå er vi godt inne i julemåneden, og det ser ut til at snøen og kuldegradene fortsatt lar vente på seg. Vi ser derfor for oss å jobbe for fullt med steinlegging helt frem til jul, og når vinteren før eller senere biter seg fast, har vi flere prosjekter som er egnet for vinterdrift. Med god planlegging og moderne hjelpemidler er det fullt mulig å utføre de fleste steinarbeider også om vinteren. Ta gjerne kontakt med oss for tilbud – vi kan garantere en god pris og fagmessig arbeid av høy kvalitet.

Som vi alle vet kommer snøen før eller siden, og vi har derfor brukt høsten til å ruste oss godt for dette. I oktober inngikk vi en avtale med PON Equipment om kjøp av to CAT 906 hjullastere. Dette er spesialtilpassede «vintermaskiner» som er topp utstyrt. Dette betyr at vi har en meget effektiv maskinpark bestående av fire hjullastere med brøyteskjær, snøskuffer, strøkasser og snøfresere. Sammen med våre dyktige sjåfører kan vi derfor løse alle de problemer vinteren måtte by på!

Vi har fortsatt noe ledig kapasitet på østsiden av Kristiansand, så ta gjerne kontakt i dag dersom du ønsker et tilbud snørydding eller strøing!

En riktig god jul fra oss i Vågen & Hansen Utemiljø AS

C809439-8.jpg