Endelig i gang!

Sommeren er godt i gang, og det er også vi i Vågen & Hansen Utemiljø. Med en overveldende god mottakelse i markedet, og enorm respons fra kunder, har vi siden april gjennomført en rekke større og mindre prosjekter for privatpersoner og entreprenører på Sørlandet. På kort tid har vi vokst til en stab på 10 mann, og med en tilhørende maskinpark som mestrer store og små oppgaver.

Vi har mange spennende og varierte prosjekter på gang, som for eksempel nye Åmot Skule i Vinje. Her skal hele uteområdet opparbeides med spennende lekeplasser, store hellelagte områder, beplantning osv. På prosjektet «Gurines Hage» - seniorleilighetene som ligger idyllisk til på Hamresanden, leverer vi alt av utomhusarbeid som beplantning, ferdigplen, stein- og asfaltdekker.

Vi gleder oss til å ta fatt på eksisterende og nye prosjekter, og ser frem til en noen spennende og arbeidsfulle sommermåneder, og en innholdsrik høst. Ta gjerne kontakt om du ønsker pristilbud, vi har ledig kapasitet fra ettersommeren og utover høsten.

Ha en fortsatt fin sommer!