Vågen & Hansen Utemiljø AS eies og drives av anleggsgartnermestrene Sven Gunnar Vågen og Rune-André Guldhaug Hansen. 

Daglig leder, Sven Gunnar Vågen er utdannet anleggsgartnertekniker og mester, og har ca 20 års erfaring i faget. Han er også utdannet produksjonsgartner. Rune-André Guldhaug Hansen har ca 15 års erfaring i faget, og har ledet store og små prosjekter til kundenes store tilfredstillelse. 

Vår erfaring er bred og allsidig, vi har utført komplette utomhusleveranser på skoler, barnehager, næringsbygg, privathager, veianlegg, torv osv.

Vågen & Hansen Utemiljø AS er blitt en betydelig aktør i markedet på Sørlandet. Vi tar også på oss oppdrag andre steder i landet. Vi kan gjennomføre alt fra små private hagejobber, til store offentlige oppdrag. Vi har også solid kompetanse på vedlikehold av grøntanlegg. 

Vi holder til i nye og trivelige lokaler på Stemmane 6, 4636 Kristiansand


Referanser fra våre kunder

- en ting er hva vi sier vi er, mens det viktigste er opplevelsen kundene sitter igjen med - 

Vågen og Hansen Utemiljø vart våren 2013 tildela utomhusarbeida i forbindelse med Nye Åmot skule. Med ein sein vår og ferdigstilling til skulestart var dette eit utfordrande prosjekt. Vågen og Hansen har likevel utført jobben innanfor avtalt tid og med god kvalitet, nøyaktigheit og fagleg tyngde. Dei har og vore svært imøtekommande i forhold til byggherres ynskjer og krav. På denne måten har Vågen og Hansen bidratt til at Vinje kommune har fått eit signalbygg dei kan vere stolte av.
— Kjetil Vaagen, Prosjektleder Vinje Kommune
Vi er kjempefornøyde med hele arbeidet prosessen og resultatet. Fra A til Å. Vi har hatt mange profesjonelle til å hjelpe oss i oppussingsprosessen - og dere overgår dem alle. Her er hvorfor
1. Dere kom raskt når vi tok kontakt og du kom utenom arbeidstida (viktig for oss) og brukte god tid her for å forstå hva vi ønsket.
2. Vi fikk et prisoverslag ila veldig kort tid og tilbudet vi fikk var detaljert og konkret.
3. Kommunikasjon via epost passer oss utmerket - for da slipper vi å avbrytelser på jobb - vi kan lese /svare på kvelden. Du svarer raskt.
4. Vi fikk klar beskjed, i god tid, om når dere skulle starte. Og det gikk fort fra vi ble enige om det til dere faktisk kom.
5. De som jobbet her var vennlige, respektfulle og kommunikative, proffe og flinke.
6. Vårt inntrykk er at ting ble gjort veldig ordentlig - ingen snarveier.
7. Det var alltid ryddig rundt arbeidsplassen når vi kom hjem om kvelden.
Vi har allerede anbefalt dere til naboer som har vært innom for å inspisere. Ser frem til neste prosjekt ila vinteren.
— Marte og David Cameron
Jeg er strålende fornøyd med det arbeidet dere har gjort i Sødal terrasse 9b. Det gjelder alle deler av virksomheten. Fra befaring til tilbud forelå gikk det under et døgn, arbeidet ble igangsatt og utført raskt, effektivt og nøyaktig, og var preget av fagkunnskap og grundighet. Det betyr også mye at dere utbedrer alle sår etter maskiner, og legger ny jord der det er nødvendig. Ellers setter jeg pris på at tilbudet var realistisk i utgangspunktet, slik at sluttregningen faktisk ble noe lavere. (Bra at mva var inkludert i tilbudet, noe som erfaringsmessig ikke er håndverksfirmaers sterke side). Jeg kommer til å anbefale dere til venner og kjente, og ønsker lykke til med virksomheten.
— Svein Ove Olsen
Først av alt må vi få takke for godt utført arbeid! Vi synes samarbeidet med dere har vært bra. Dere har vært flinke til å holde avtaler både når det gjelder tid og avtalt pris.Vi har spesielt satt pris på dere har vært så ryddige med å gi beskjed om eventuelle forsinkelser, uforutsette ting som dukker opp underveis osv. Det har gjort det enkelt å forholde seg til dere. Pristilbudet var også utarbeidet slik at det var mulig å sammenligne med andre og følge med på hva vi betalte for. Anbefaler dere gjerne til andre!
— Ingvild og Kjell Ragnar Løvåsen
Utrolig raske og effektive. Utført arbeid var meget fint til ok pris, og de ryddet pent opp etter seg. Kunne ikke vært bedre!
— Marianne Laudal, Kristiansand
Takker så mye for vel utført arbeid. Min kone skryter også av dine medarbeidere for deres imøtekommende og profesjonelle opptreden. Dette slutter jeg meg til og vil tilføye at det også gjelder deg.
— Svein Erik Gulbrandsen